Golf

"It's all in the hip!"

Din sving er unik!
Det finnes bare en riktig måte å svinge på for deg! Dette er basert på dine fysiske forutsetninger, siden disse er forskjellige hos alle vil det ikke finnes bare en sving som passer for alle golfspillere. Ikke alle kan slå ballen som Tiger.

Bedre Teknikk hjelper deg med golfen!

Golf er en veldig teknisk krevende sport hvor alt blir avgjort i løpet av noen få sekunder. En svingteknikk som skal være stabil må repeteres og automatiseres gjennom flittig trening. Man er da avhengig av gode tilbakemeldinger fra kroppen slik at hjernen klarer å kjenne igjen posisjonene i svingen. Skal dette skje så må kroppen fungere!
Mange av de vanligste feilene som gjør at golfslagene ikke går slik man ønsker skyldes ofte fysiske begrensninger og ikke bare dårlig utstyr eller mangel på svingtrening.
Bedre Teknikk bruker screeninger av din fysikk for å kartlegge områder som kan forbedres for å gjøre golfslagene mer effektive, repeterbare og ikke minst sørge for at utgiftene på tapte baller går ned:-D.
Vi har mulighet til å bruke høyhastighetskamera for å analysere din sving og ut ifra dette sammen med screeningen kan vi sette opp øvelser som vil forbedre din fysikk slik at din golfpro får en lettere oppgave med å finjustere teknikken.

 

Plages du med smerte?

Hvis du plages med smerte eller en skade er det vesentlig at du får hjelp til å kartlegge din svingkarakteristikk samt fysikk for å holde deg på banen. Det er når du er skadefri på banen du har mulighet til å forbedre ditt spill.